22 mei 2019

Proef Vermeer bij Taste of Amsterdam

Aanstaand Hemelvaartsweekend brengt Gault&Millau Nederland, in samenwerking met de 17+ Club, een meesterlijke lineup van gerechten en smaken op Taste of Amsterdam.

Topchefs
Onder meer Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot van Restaurant 212, Dennis Kuipers van Vinkeles en Bas van Kranen van Bord’Eau geven acte de présence tijdens de elfde editie van Taste of Amsterdam. Op zaterdag 1 juni is het de beurt aan onze chef Chris Naylor.

Gault&Millau
De 17+ Club bestaat uit restaurants die in de Gault&Millau-gids-gids 2019, 17 punten of hoger hebben gescoord. Zij vertegenwoordigen het beste wat Nederland op gastronomisch gebied in huis heeft. De verschillende gerechten van de topchefs zijn afzonderlijk verkrijgbaar maar kunnen in de 17+ Club ook als flight worden genuttigd. In een comfortabele setting wordt dan een heerlijk driegangenmenu geserveerd compleet met een heerlijk glas wijn, mineraalwater en koffie.

https://tasteofamsterdam.com/

Meer nieuws

8 april 2019

Wolvarken

Nieuw op ons menu is het wolvarken. Dit vriendelijk ogende varken vindt zijn oorsprong in Hongarije. In Nederland komen...

Lees meer
11 februari 2019

Wijnmakersdiner Weingut Dautel

Op 28 februari komt wijnmaker Christian Dautel van Weingut Dautel naar Vermeer om zijn wijnen te laten proeven en toe te...

Lees meer