18 februari 2022

De Klepel X Vermeer

Wisten jullie dat de chefs van restaurant De Klepel, Robbert-Hein en Milas, het vak hebben geleerd van onze eigen chef Chris Naylor?

TAKE-OVER
Nu ze zelf aan het stuur staan in de keuken vinden ze het het hoog tijd om Chris nu eens uit te nodigen om een keer in de pannen van hun eigen restaurant te roeren. Noem het een take-over, noem het een four-hands dinner, noem het een gastoptreden of gewoon een heel goed idee!

Tijdens deze dag zal ook ex-Vermeer sommelier Niek samen met de huidige sommelier Bjorn samen op de vloer staan.

Reserveer een tafeltje voor zondag 6 maart. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor lunch en diner. Het viergangenmenu inclusief wijnarrangement is 130 euro per persoon.

Reserveren kan via de mail naar nina@cafedeklepel.nl

Meer nieuws

2 mei 2022

Chef's Table Vermeer

Iets te vieren? Dat kan natuurlijk bij Vermeer. Naast een heerlijk diner in ons restaurant, kun je een Chef's Table...

Lees meer
30 januari 2022

Vega Valentijn bij Vermeer

Op Valentijnsdag viert Vermeer de onvoorwaardelijke liefde. Niet alleen de liefde voor de mens, maar ook die voor het dier....

Lees meer