20 september 2023

Kaasdiner bij Vermeer

Op dinsdag 31 oktober vieren we de bijzonder hoge kwaliteit van de Nederlandse kazen tijdens een kaasdiner. Dit doen we in samenwerking met onze partners BOSKA en Fromagerie L'Amuse.

Onze chef-kok Chris Naylor heeft voor deze avond een speciaal menu samengesteld, inclusief een bijzonder gerecht dat hij in Londen heeft geleerd van de legendarische chef Albert Roux. Een variant van de Soufflé Suissesse, maar voor dit diner gemaakt van de Nederlandse Remeker-kaas. Het kaasdiner zal een mix zijn tussen de klassieke keuken van Chris, waarbij de food-tools van BOSKA en het assortiment van Fromagerie L’Amuse centraal staan.

reserveer nu

Het kaasdiner bestaat uit vijf gangen, inclusief een kaasbuffet en een bijpassend drankenarrangement. Reserveren kan via ons online reserveringssysteem. Het evenement is eenmalig en er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar.

Meer nieuws

31 januari 2024

Welcome to our new Chef

Na 18 geweldige jaren neemt onze chef Chris Naylor afscheid van Vermeer. We zijn erg blij met zijn opvolger Tjaco van Eijken,...

Lees meer
6 december 2023

KENG X CHRIS

Op dinsdagavond 5 december sloegen de Thaise topchef Keng Vichianrat en de meesterkok Chris Naylor van Restaurant Vermeer de...

Lees meer