20 november 2023

KENG X CHRIS

4-hands dinner door Chris Naylor en Keng Vichianrat

Op dinsdagavond 5 december slaan de Thaise topchef Keng Vichianrat en de meesterkok Chris Naylor van Restaurant Vermeer de handen ineen voor een Thais-Nederlands diner. Het is een initiatief van de Ambassade van het Koninkrijk Thailand en onderdeel van de drie dagen met festiviteiten rond de Thaise Nationale Dag.

NATIONALE FEESTDAG

De Royal Thai Embassy heeft Keng Vichianrat uitgenodigd om terug te keren naar Nederland om onder meer een 4-hands dinner te verzorgen met de Brits-Nederlandse chef Chris Naylor. Het evenement maakt onderdeel uit van Thai Kitchen to the World, een langlopend project dat Thaise keuken, gastronomie en ingrediënten wereldwijd promoot. 'Door de keukens van Vichianrat en Naylor te laten samensmelten, wordt de Thaise keuken niet alleen beter begrepen, maar wordt deze ook naar een hoger gastronomisch niveau getild,' zegt organisator Pasuwat Yathip van de Thaise ambassade.

OERKEUKEN

Keng Vichaianrat kwam als kind met zijn ouders naar Nederland, waar hij zich ontwikkelde tot chef. Hij kookte 10 jaar bij La Rive, uiteindelijk als Chef de Cuisine, en sleepte diverse internationale culinaire prijzen in de wacht. In 2018 keerde hij terug naar Thailand, waar hij onder meer bekend als finalist in het televisieprogramma Iron Chef Thailand. Na Chef de Cuisine geweest te zijn bij Michelin-restaurant Elements, inspired by Ciel Blue, runt hij nu zijn eigen creatieve restaurant Cave I.O. in Bangkok, waar hij de oerkeuken van miljoenen jaren geleden terugbrengt

RESERVEER

De kosten voor het zesgangendiner bedragen 150 euro (een drankarrangement is inbegrepen). Reserveer nu via ons online reserveringssysteem.

Meer nieuws

20 september 2023

Kaasdiner bij Vermeer

Op dinsdag 31 oktober vieren we de bijzonder hoge kwaliteit van de Nederlandse kazen tijdens een kaasdiner. Dit doen we in...

Lees meer
8 juni 2023

Chef's Table Vermeer

Iets te vieren? Dat kan natuurlijk bij Vermeer. Naast een heerlijk diner in ons restaurant, kun je een Chef's Table...

Lees meer