6 november 2019

Sunday roast op 17 november

Restaurant Vermeer gaat op 17 november speciaal een zondag open om een waanzinnige Sunday roast te serveren in samenwerking met Brandt & Levie. Een Sunday roast op sterrenniveau. Chris Naylor is bekend van zijn groentegerechten, maar hij werkt ook graag met een mooi stuk vlees. Het liefst kiest hij dan voor varken.

Schuif om 12.00 uur aan voor een uitgebreide, maar casual, roast met 'all things pork' zoals toad in the hole, pigs in a blanket en porchetta. We starten met bloody mary's en cider om te eindigen met een waanzinnige triffle. Voor €60,- p.p. geniet je van een aperitief en deze uitgebreide roast. Bel naar 020-5564885 of mail info@restaurantvermeer.nl

Meer nieuws

15 oktober 2019

Pre-Christmas Dinner Menu

Restaurant Vermeer is van 25 december tot 9 januari gesloten vanwege de jaarlijkse wintervakantie. Wij zijn geopend op 23 en...

Lees meer
27 juli 2019

Sunday Beer Brunch 11 augustus

Op zondag 11 augustus organiseren Vermeer en Studio Oedipus een bijzondere Beer Brunch. Chris Naylor bereidt een...

Lees meer