Over ons

De keuken

De keuken is het laboratorium van chef Chris Naylor. Tijdens een creatief proces transformeren Chris en zijn team de dagelijks aangereikte ingrediënten tot robuuste gerechten met pure en volle smaken.

De chef

De oorspronkelijk Britse chef Chris Naylor is wat ze noemen quirky. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken en houdt zeker niet van overworked and pretentious bullshit.

De lounge

De avond begint met een moment van totale ontspanning in de loungebar van Vermeer. Hier wordt dagelijks geëxperimenteerd met cocktails en bijpassende bar-bites.

Het zakendiner

Een zakelijk diner of lunch? In Room 69 ontvangt Vermeer groepen tot 24 personen. Vermeer is een ideale plek om af te spreken: recht tegenover Amsterdam Centraal Station én met valet parking op aanvraag.

“Mijn gerechten zijn misschien niet picture-perfect. De schoonheid van de natuur zit hem in de smaak.”

“Een wijn moet verrassen, zowel de smaak als het verhaal.”

“Gastvrijheid is niets meer dan zorgen dat de gast zich thuis voelt.”