Over ons

De keuken

De keuken is het laboratorium van chef Chris Naylor. Tijdens een creatief proces transformeren Chris en zijn team de dagelijks aangereikte ingrediënten tot robuuste gerechten met pure en volle smaken.  

De chef

De oorspronkelijk Britse chef Chris Naylor is wat ze noemen quirky. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken en houdt zeker niet van overworked and pretentious bullshit.

De lounge

De avond begint met een moment van totale ontspanning in de loungebar van Vermeer. Hier wordt dagelijks geëxperimenteerd met cocktails en bijpassende bar-bites.

De Chef's Table

Altijd al thuis willen eten bij de chef? Dat kan aan de Chef's Table. In het hart van Vermeer's keuken word je, met maximaal 8 personen, compleet in de watten gelegd met een over-kill aan gerechtjes en de beste wijnen. Hier sta je oog-in-oog met de chefs. If you can stand the heat...

Het zakendiner

Een zakelijk diner of lunch? In Room 69 ontvangt Vermeer groepen tot 28 personen. Vermeer is een ideale plek om af te spreken: recht tegenover Amsterdam Centraal Station én met valet parking op aanvraag

NH Collection

Vermeer is onderdeel van het NH Collection Barbizon Palace hotel. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een prominente rol speelt.

Amsterdam heeft drie NH Collection hotels met een uitgebreid culinair aanbod. Bezoek onze websites:

NH Collection Barbizon Palace
NH Collection Doelen
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky


Chris Naylor
Executive Chef
Chris Naylor

“Mijn gerechten zijn misschien niet picture-perfect. De schoonheid van de natuur zit hem in de smaak.”

Simon Veldman
Sommelier
Simon Veldman

“Het gaat in een restaurant eigenlijk maar om één ding: goede wijn.” 

Bjorn van Aalst
Maître
Bjorn van Aalst

“Gastvrijheid is niets meer dan zorgen dat de gast zich thuis voelt.”